Bun venit la

Italian Lifestyle
& Concept

Proiectul nostru își propune să găsească echilibrul perfect dintre confort, liniște și intimitate, factori necesari pentru o viață liniștită.

Născut din dorința de a oferi un mod frumos de a trăi

Născut din dorința de a oferi un mod frumos de a trăi.

Ai mai multe întrebări? Nu ezita să ne contactezi.

HBI Sviluppo Immobiliare este o companie de dezvoltare imobiliară cu sediul în București, România. Înființată în 2018, compania noastră este specializată în construirea și dezvoltarea de proprietăți rezidențiale.

HBI Sviluppo Immobiliare are la bază experiența occidentală, fiind deținută în totalitate de 2 firme din Italia cu obiect de activitate contrucții și administrarea imobilelor rezidențiale și industriale.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a crea pentru clienții noștri o comunitate în care se pot bucura de un trai liniștit, confortabil și sigur. Suntem de părere că, ascultând și respectând nevoile celor care se află în căutarea unei locuințe noi, vom reuși să transformăm în cămine fericite toate apartamentele construite cu profesionalism și responsabilitate sub emblema HBI Sviluppo Immobiliare.

Termen de finalizare

Clădirile C1, C2 sunt finalizate, C3, C4 vor fi finalizate în decembrie 2022.

Lifestyle

Lifestyle design înseamnă pentru noi modul în care alegi să-ți trăiești viața. Tot ce faci și tot ceea ce te înconjoară îți definește stilul de viață. Astfel, designul sau, într-un sens mai larg, frumosul îmbinat cu utilul se pot manifesta în orice moment al vieții.