Uno Brașov

Tipuri de
apartamente

Proiectul nostru își propune să găsească echilibrul perfect dintre confort, liniște și intimitate, factori necesari pentru o viață liniștită.

Născut din dorința de a oferi un mod frumos de a trăi

Spații locative cu personalitate și dotate cu funcții inteligente

Ai mai multe întrebări? Nu ezita să ne contactezi.

Studio

Locuința ta modernă are rolul de a functiona ca un spatiu intim, ca un loc de refugiu în care să te retragi pentru a te reconecta cu tine, cu cei dragi, cu pasiunile tale.

Casa ta devine “acasă “.

Suprafețe de la 41,40 m

Apartament 2 camere

Ambientul casei tale devine spațiul tău preferat pentru a te destinde, pentru a da frâu liber emoțiilor care te cuprind. Casa ta este locul în care îți regăsești confortul energia și îndrăzneala.

Suprafețe de la 56,30 m+ terasă

Apartament 3 camere

Acasă este acolo unde nu ai restricții, este locul unde îți construiești viața la cele mai înalte standarde.

Poți alege să îți trăiești viața “la inaltime”, ferit de zgomotele străzii, să te poți bucura de o priveliște spectaculoasă, de liniștea și calmul pe care le găsești în oaza verde de pe terasa casei tale.

Suprafețe de la 80,30 m+ terasă

Penthouse

Dacă visezi să locuiești la casă, dar iubești avantajele pe care ți le oferă un apartament, atunci îți propunem penhouse-ul UNO

Acest tip de apartament modern oferă o zonă de zi- compusă din living, bucătărie , dormitor și o baie, completate de o terasă impresionantă și o zonă de noapte- compusă dintr-un dormitor și spatiu un spatiu care poate fi amenajat dupa cum iti doresti. Cele două zone sunt unite elegant de o scară interioară.

Alege viața la înălțime

Suprafețe de la 88,10 m2 + terasă