Bun venit la

Italian Lifestyle
& Concept

Proiectul nostru își propune să găsească echilibrul perfect dintre confort, liniște și intimitate, factori necesari pentru o viață liniștită.

Născut din dorința de a oferi un mod frumos de a trăi

Spații locative cu personalitate și dotate cu funcții inteligente

Ai mai multe întrebări? Nu ezita să ne contactezi.

Localizare

Ansamblul rezidențial UNO Brașov este localizat intr-o zona linistita a orasului (strada Piatra Arsa nr.1- colt cu str. Plugarilor Brasov). Poti explora cu familia ta sau cu prietenii potecile de pe Tampa sau Masivul Postavaru, iti poti depasi limitele in parcul de aventura din Brasov-Noua. Un zbor cu parapanta poate fi practicat pe Muntele Bunloc sau in Poiana Brasov, iar copiii pot fi provocati cu o vizita la Zoo Brasov sau Dino Park Rasnov. Castelul Bran are portile deschise si astepata sa fie vizitat.

Cand simti nevoia de evadare, ai in apropiere partiile de ski din Poiana Brasov sau din Predeal, iar daca vrei sa te retragi pentru cateva ore la un centru welness cu vedere spre munte, il poti gasi cu usurinta tot acolo.

Aflat la numai 4,5 km de Piața Sfatului, 3 km de Coresi Shopping Resort, și la 7 km de la noul Aeroport Internațional Brasov. În fața complexului este prevazută o nouă stație de autobuz special creată pentru proiectul nostru

– Regim de înălțime: Parter +Etaj 1 + Mansarda ;
7 clădiri independente, total 133 apartamente
– 19 apartamente in fiecare cladire

– Suprafețele utile sunt între 45  mp și 85 mp, înălțime 2.60 m
– Apartamentele  sunt tip Studio, 2 camere si 3 camere

– Apartamentele de la Mansarda au terase cu suprafața între 10 mp și 30 mp, cu uși de balcon largi și cu o înălțime de 2.60 m.

Centrală termică individuală în condensare
Contorizări individuale la utilități, apă, curent electric și gaze
– Obiectele sanitare, prizele și întrerupătoarele personalizabile.

Rețea multimedia incorporată: cablu TV, internet, telefonie
– Cărămidă tip Porotherm, inclusiv pentru compartimentările interioare
– Sistemul termoizolant are o grosime de 10 cm

– Tâmplăria exterioară, profile PVC clasa A cu 5 camere și triplu geam
– Gresie, faianță, parchet din Italia
– Ușile apartamentelor sunt blindate

Toate utilitățile: electricitate, gaz, rețea de apă-canal, fibră optică, căi de acces asfaltate

– Curte interioară, spații verzi amenajate
Video interfon de ultimă generație

– Iluminatul clădirii atât pe partile comune, cât și extern, va fi cu corpuri de iluminat LED

– 156 locuri de parcare supraterane neacoperite.

– Tot perimetrul clădirilor este monitorizat cu camere video
– Regulamentul clădirii este prevăzut deja de către biroul nostru de avocatura și va fi anexat la contractul de vânzare–cumpărare, de asemenea vom crea si gestiona asociatia de proprietari, ca un plus valore de incredere catre viitorii proprietari.

– Toate apartamentele sunt construite la cele mai înalte standarde de calitate și sunt finisate ‘la cheie’, cu posibilitate de a opta pentru diferite pachete optionale de dotari si finisaje

Contact rapid

Adresă

Strada Plugarilor, 2J

Telefon

+40 755 089 868

UNO Brașov

Despre Uno Brașov

Născut din dorința de a oferi un mod frumos de a trăi în rezidențialul urban într-un ambient confortabil, care răspunde cerințelor contemporane. Proiectul nostru își propune să găsească echilibrul perfect pentru tine și familia ta.

Un stil de viață modern și sigur

Prin intermediul proiectelor noastre dorim să vă aducem confortul și luxul unei experiențe unice. Astfel, în pachetul de bază al achiziției unei locuințe din complexul nostru veți beneficia de funcții ale unei case inteligente în mod cu totul și cu totul gratuit!

Compartimentare

Compartimentarile între apartamente sunt realizate din zidărie de 25 cm, iar cele din interiorul apartamentelor din zidărie de 10 cm. Tâmplăria exterioară este din PVC în culoare exterioră antracit și culoare interioară albă, cu geam triplu termoizolant.